Professionel og uvildig vurdering af andelslejligheder

Få vurderet andelslejligheder til konkurrencedygtig fast pris – uanset lejlighedens størrelse og antallet af forbedringer – fx i forbindelse med salg og belåning.

Hos Focus2 får I:
✔️Uvildige og erfarne fagfolk
✔️Konkurrencedygtige priser
✔️Ingen ekstra gebyrer
✔️Hurtig levering

Bliv kontaktet

Tlf. 32 95 37 17

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Mange års erfaring

Gennem en årrække har vi opbygget solide kompetencer og en betydelig erfaring med vurdering af forbedringer, løsøre og mangler i forbindelse med salg og belåning af andelsboliger.

Derfor nyder vi også allerede en vis tillid hos en lang række andelsboligforeninger og administratorer, der har valgt Focus2 som vurderingsfirma. 

Vi laver ca. 1.000 andelsvurderinger om året, og vores vurderingsfolk trækker på en stor byggeteknisk viden, som findes i firmaet.

Altid i overensstemmelse med regler og krav

Vi laver andelsvurderinger på grundlag af andelsboligloven og de retningslinjer, der er udstukket af Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation. Desuden tager vi hensyn til eventuelle særlige krav til vurdering af andelsboliger i jeres forening. 

Det kan fx være, at foreningen har krav om, at der skal laves el-syn og vvs-tjek ved salg af lejlighederne. I sådanne tilfælde anbefaler vi, at eventuelle anmærkninger bliver udbedret inden vurderingen, fordi nogle forhold sandsynligvis kan medgå som forbedringer.

Den færdige vurderingsrapport leverer vi hurtigt til både andelshaver, bestyrelse og administrator.

Fast pris uden skjulte gebyrer

Hos Focus2 får I vurderinger til en konkurrencedygtig fast pris uanset lejlighedens størrelse og antallet af forbedringer, løsøre og mangler (ofte 10+). I bliver ikke opkrævet ekstra gebyrer til administration, parkering mv.


Vælg Focus2 som foreningens faste vurderingsfirma

Det er jeres garanti for, at en uvildig og fagligt kompetent tredjepart laver jeres vurderinger. Samtidig undgår I eventuelle interne konflikter mellem andelshaver og bestyrelsen.

John Bisgaard Jensen

Vurderinger

Tlf: +45 88 17 87 01 Mail: jbj@focus2.dk

Christian Bjørnson

Vurderinger

Tlf: +45 88 17 87 03 Mail: cbj@focus2.dk