Energimærke skaber værdi

Som en del af vores professionelle energirådgivning kan vi også udføre lovpligtige energimærker.

I forbindelse med mærkningen får I konkrete anbefalinger, som er både realiserbare og rentable. Sådan kan I opnå værdi af jeres ejendoms energimærke.

Bliv kontaktet

Tlf. 32 95 37 17

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Alt for få bygningsejere har øje for den værdi, deres energimærke gemmer på. Energimærkningen er lovpligtig og viser ejendommens konkrete energitilstand.

Derudover indeholder energimærket også en beskrivelse af muligheder for tiltag, der kan mindske energiforbruget. Mange oplever imidlertid, at de tiltag ikke altid er lige realistiske.

Det vil vi gerne gøre op med. Vores erfarne og certificerede energikonsulenter gennemgår naturligvis jeres ejendoms energimæssige kvaliteter efter fastlagte anvisninger. Dertil lægger vi stor vægt på at komme med konkrete anbefalinger, som er både realiserbare og rentable. Disse anbefalinger er baseret på vores store byggetekniske viden om bl.a. klimaskærm og tekniske anlæg.

I får altså et godkendt energimærke, som tager højde for lige præcis jeres ejendom og dens muligheder.

Kombiner og spar penge

Focus2’s kombipakke består af:

Med vores kombipakke får I en komplet vurdering af hele ejendommens energimæssige stand og bygningsdelenes tilstand. Vi udarbejder det lovpligtige energimærke samt en fyldestgørende rapport, der beskriver tilstanden af de enkelte bygningsdele inklusive en 10-årig vedligeholdelsesplan for investeringer.

De to rapporter vil supplere hinanden, og sammenspillet mellem dem giver jer de bedste forudsætninger for at planlægge fremtidige investeringer.

Kontakt os for et aktuelt tilbud på en kombipakke til jeres ejendom.

Priseksempler

Prisen for udarbejdelse af energimærker er afhængig af bygningens alder og størrelse. Herunder finder I tre eksempler, som giver en indikation af prisniveauet.

Eksempel 1: En etageejendom med to opgange opført i 1930 og et samlet areal på 2.000 m2 = 9.769 kr. inkl. moms.

Eksempel 2: En etageejendom med 12 opgange opført i 1960 og et samlet areal på 7.500 m2 = 13.519 kr. inkl. moms.

Eksempel 3: En erhvervsejendom opført i 1984 med et samlet areal på 10.000 m2 = 14.407 kr. inkl. moms.

Fakta om Energimærkeordningen


Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for netop jeres ejendom.