Husrådgiver og ejendomsinspektør

Med Focus2 som jeres husrådgiver får I altid kompetent rådgivning og sparring om bl.a.
✔️ Byggetekniske forhold
✔️ Renovering/vedligehold og opretning
✔️ Håndtering og styring af håndværksmæssige opgaver

Sammen sikrer vi, at jeres ejendom holder sig sund og flot.

Bliv kontaktet

Tlf. 32 95 37 17

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Overlad det til os – stort som småt

En samarbejdsaftale med Focus2 sparer jer for bekymringer og besvær. I opnår samtidig den kontinuitet i driften og vedligeholdelsen, som er med til at sikre en sund og flot ejendom.

Vores husrådgiver vurderer alt fra kælder til kvist, inde som ude. Intet er for stort eller for småt:

Vi kan svare på stort set alle byggetekniske spørgsmål – og ved, hvor vi kan få svar på resten.

Derudover håndterer vi naturligvis også traditionel bygherrerådgivning i forbindelse med alle typer renoveringsopgaver såsom tagudskiftninger, installationssager, facaderenoveringer m.m. Vi kan ligeledes varetage projektstyringen, så I er sikre på, at det færdige resultat lever op til den aftalte kvalitet og evt. andre krav.

Forskellige abonnementer til forskellige behov

Uanset hvor stort jeres behov er, har vi et abonnement, som passer. Vælg et abonnement med fast pris, hvis I gerne vil kende de løbende udgifter på forhånd. Eller vælg vores tilkalde-abonnement, hvor I bliver faktureret per besøg for den anvendte tid på ejendommen (til 975 kr. ekskl. moms pr. time).

Under alle omstændigheder er første step en indledende besigtigelse, hvor vi gennemgår hele ejendommen. På baggrund af denne gennemgang aftaler vi sammen, hvilken løsning der er den rette til jeres ejendom. Det afhænger selvsagt af ejendommens alder og stand samt jeres ønsker.

Bygningens tilstand noterer vi i en log, som vi løbende reviderer ved hvert efterfølgende besøg på jeres ejendom. Hvor ofte vi skal komme, er naturligvis op til jer. Med regelmæssige besøg kan I undgå ubehagelige overraskelser og kan bedre forebygge større skader og gener.

Et abonnement til fast pris for et år kunne fx være:


Vil I vide mere om jeres muligheder eller vores kompetencer, er I meget velkomne til at kontakte os for nærmere info. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare din henvendelse.