Byggeteknisk rådgivning der giver tryghed

Med Focus2 som jeres totalrådgiver undgår I ubehagelige overraskelser under udførslen, som kan føre til overskridelser af budgettet og/ eller overskridelse af tidsplanen.

Vi udarbejder rammebudget uden beregning.

Bliv kontaktet

Tlf. 32 95 37 17

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Tag Focus2 med på råd fra start. Vi guider jer gennem renoveringsforløbet og klæder jer på til at forstå processen. Vi har over 10 års erfaring med renovering og har kendskab til alle typer renoveringsopgaver.

Vores renoveringsopgaver omfatter blandt andet følgende bygningsdele og installationer:

Vi sørger for at få afklaret jeres behov for renovering i idefasen og afklarer også den forventede økonomiske ramme for jer.
Efter jeres accept starter projekteringsfasen. Det er hér alt bliver éntydigt beskrevet og tegnet af Focus2 – materialer, metoder og omfang, så der ikke er nogen tvivl om, hvad I får for pengene, når projektet skal udføres.
Skal der søges om tilladelse hos myndighederne, klarer Focus2 selvfølgelig også dette.

Focus2 står for at hente tilbud ind og vælger sammen med jer den bedst egnede entreprenør til opgaven.
I udførselsfasen sørger Focus2 selvfølgelig for at føre tilsyn med udførslen og sikre at I får leveret den aftalte kvalitet til den aftalte pris og tid.


Vil I vide mere om jeres muligheder, er I naturligvis velkomne til at kontakte os. Vi tager meget gerne en uforpligtende samtale om jeres ejendom.